Over mij

Ik ben Romy Migo, 19 jaar oud en woon in Utrecht. Momenteel werk ik bij Wij zijn MIND in Amersfoort bij de MIND Young Studio. Ik leer daar heel veel  over de problematiek bij jongeren. Of het nu gaat over ADHD angsten of depressie, alles komt daar aan bod.

Ik vind het leuk om bezig te zijn met grafische ontwerpen en fotografie. Af te spreken met vrienden, een goed gesprek te voeren onder het genot van een kop thee. Ik vind het ook leuk om lekker uit eten te gaan.

Mijn droom is dat ik nog veel leuke mensen blijf ontmoeten. En dat ik over een tijdje een leuke plek heb om te wonen. Het liefst in Utrecht. Ik wil graag andere jongeren bijven inspireren om op tijd hulp te zoeken voor hun problemen. En… dat mijn eigen bedrijfje een succes gaat worden. Het leven kan echt wel mooi zijn. Het is wat je er zelf van maakt.

“Soms heb je van die dromen die dromen die je wakker houden tot dat je ze uitvoert.”

Loesje